Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gift Code - Moj skin .

Damiko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie gdzie moge kupic w miare tanio tzn Konto premium czy Gift code zalezy mi na swoim skinie i w miare tanio.

sygnaqa.png

Zrobie strone pod serwer minecraft.

Zrobie Avatar.

Zrobie Sygne .

Opublikowano

hmm za sms ciężko kupić... lepiej zaloz konto na PayPalu i z paypala zaplać

GPU: MSI GeForce GTX 1070 GAMING X CPU: Intel Core i5-6600K Mobo: Asus Z170 PRO GAMING RAM: Corsair Vengeance LED, DDR4, 2x8GB, 3000MHz, CL15 PSU: Corsair RM550X Cooler: be quiet! Dark Rock 3 Case: PHANTEKS Eclipse P400S SSD: Samsung 840 EVO 250GB HDD: Western Digital Red 3TB Audio card: Creative Sound Blaster ZxR 

Monitor: Benq Zowie XL2411 144Hz Keyboard: Razer BlackWidow Chroma Mouse: SteelSeries Rival 300 Mousepad: SteelSeries QcK+ Headset: HyperX Cloud Black 

Opublikowano

wszedzie kosztuje 45 zl?

Mozna gdzies taniej>?

sygnaqa.png

Zrobie strone pod serwer minecraft.

Zrobie Avatar.

Zrobie Sygne .

Opublikowano

[quote name=ivanek :D' timestamp='1310538660' post='2829680]

kontagier. nawet za sms kupisz grę ok. 45 zł

na kontagier SMS'em można owszem, ale już nie za 45, a za 120zł. Taniej niż 45 nie znajdziesz, podobno z kontagier są pewne konta, ale dalej zastanawia mnie pochodzenie tych kodów... skoro sprzedają je 15zł taniej niż na oficjalnej stronie i jeszcze mają z tego jakiś zysk.

Opublikowano

Na allegro szukaj taniej, ale im tańsze, tym większa szansa na oszusta. Ja osobiście polecam kontagier.pl. 45 zł to nie duża cena. W serwisie kontagier.pl można kupić SMSem, ale wtedy cena wynosi 120 zł (!). Sam tam kupiłem i wszystko było elegancko ;). Tylko pamiętaj - jeżeli zdecydujesz się na allegro, to kupuj GIFT-CODE, nie KONTO

@Up Być może kupowali hurtowo, a hurtem = taniej ;)

1339163822-U301909.png

Opublikowano

Na jedno wychodzi czy kupisz z tej aukcji czy z kontagier.pl Więc nie rozumiem o co ci chodzi? Tak samo również płacisz.(przelewem)

"Razem idziemy, razem zginiemy. Złe chłopaki na śmierć i życie!" - Bad Boys.

1515688821.png

Opublikowano

W Allegro wpisz MineCraft i masz setki Gif Cod'ów.

http://allegro.pl/listing.php/search?string=MineCraft&sourceid=Mozilla-search

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Na allegro szukaj taniej, ale im tańsze, tym większa szansa na oszusta. Ja osobiście polecam kontagier.pl. 45 zł to nie duża cena. W serwisie kontagier.pl można kupić SMSem, ale wtedy cena wynosi 120 zł (!). Sam tam kupiłem i wszystko było elegancko ;). Tylko pamiętaj - jeżeli zdecydujesz się na allegro, to kupuj GIFT-CODE, nie KONTO

@Up Być może kupowali hurtowo, a hurtem = taniej ;)

No konto chyba też może być, teoretycznie powinno być nawet taniej. Widziałem ostatnio gościu sprzedawał konto z alphy jeśli mu wierzyć, była aukcja i kup teraz poniżej 40zł chyba. Moim zdaniem opylało się, bo taniej niż gift-code i konta alpha mają zapewnione darmowe aktualizacje! Jedyny mankament to taki, że mamy nick przypisany już.

PS tylko trzeba uważać na tych, co sprzedają NOWE konta, ale ich łatwo rozpoznać, sprzedają hurtem, bardzo tanio i nieraz z możliwością wyboru nicka.

Opublikowano
Moim zdaniem opylało się, bo taniej niż gift-code i konta alpha mają zapewnione darmowe aktualizacje!

Konta kupione za czasów alphy mają takie same prawa jak te za czasów bety (czyli teraz ;)). Niezależnie kiedy kupiłeś gifta - i tak będziesz mieć darmowe aktualizacje ;)

1339163822-U301909.png

Opublikowano

@UP Ale ci z Alphy mają darmowe dodatki które będą robione po wersji finalnej :)

@Topic

Ty kupuj z konta gier na allegro mogą cie oszukać i zawsze GIFT CODE!

............

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...